Politica de confidentialitate

Cand creati un cont nou pe site-ul RACILK WEAR, se vor  solicita cateva informatii personale pentru:

  • A detine o evidență a cumparatorilor pe site;
  • A urmari comportamentul clientilor in scopul cresterii calitatii serviciilor si a produselor comercializate;
  • A comunica constant cu clienții, pentru a-i informa despre promotiile si ofertele speciale;

In momentul unei achizitii ne este necesara adresa dumneavoastra, numarul de telefon si adresa de e-mail, pentru a putea expedia coletul. Astfel veti primi o confirmare a comenzii pe mail, iar curierul va poate livra produsele unde si cand doriti dumneavoastra.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.racilk.ro, evolutia si starea comenzilor, precum si informarea despre promotiile si ofertele speciale. Notificările privind ofertele RACILK WEAR se realizează prin newsletter.

Informatiile dumeavoastra personale sunt pastrate pana la exercitarea dreptului de opoziție. Furnizarea datelor personale catre RACILK WEAR nu implica obligativitate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

RACILK WEAR certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

RACILK WEAR garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre RACILK WEAR pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, RACILK WEAR are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate; servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dvs. determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email: comenzi@racilk.ro sau la numarul de telefon. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu faptul ca site-ul https://www.racilk.ro poate seta module cookie in browserul dvs.